Altan Gördüm De Kansere Yakalandı - Altan Gördüm Kimdir Filmleri Boyu

İki yıl önce göğüs kanserine yakalanan ve hastalığı yenen Vahide Gördüm'ün eski eşi Altan Gördüm de, kansere yakalandı.

Altan Gördüm De Kansere Yakalandı - Altan Gördüm Kimdir Filmleri Boyu

Altan Gördüm'ün sol göz kapağında çıkan et beni görünümlü kiste yapılan ilk tetkikler sonunda cilt kanseri teşhisi konuldu. Bu sabah ameliyat edilen Gördüm " Bu sabah bir ameliyat oldum. Şu anda hastanedeyim. Kısa bir süre sonra taburcu olacağım. Erken teşhis olduğu için kısa sürede her şey yoluna girecek inşallah" dedi.


Altan Gördüm

Altan Gördüm (d. Adana, 1 Aralık 1958), Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.
1978 yılında, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne girdi. 1979-1980 sezonunda Ankara Sanat Tiyatrosu'nun kurslarına katıldı. 1995-1996 sezonuna kadar, AST'de, oyuncu, yönetmen, yönetici ve eğitmen olarak görev yaptı. 1996-2000 yılları arasında özel nedenlerden dolayı, İzmir'de yaşadı. 2000 yılında Devlet Tiyatrosu'ndan aldığı davetle, yetişmiş sanatçı kontenjanından, Ankara Devlet Tiyatrosu kadrosuna katıldı. Ankara Sanat Tiyatrosu'ndaki pek çok oyunda rol aldı. Sesli ve görüntülü olmak üzere televizyon çalışmalarını sürdürmekte. Kendisi gibi tiyatro sanatçısı olan Vahide Perçin'le evli olan Gördüm, 2013 senesinde eşi ile boşanmıştır. 1994 doğumlu Alize isminde bir kızları var. Altan Gördüm, Hayat Bilgisi dizisinde Panzer Emin Hoca karakterine, Kavak Yelleri dizisinde Kamil karakterine hayat verdi. Son olarak 2011 yılında yayınlanan Canım Babam dizisinde rol almıştır.

Rol aldığı oyunlar

Kızıl Ötesi Aydınlık : Cihan Canova - 2013
Her Şeye Rağmen Elele : Refik Erduran - (Ankara Devlet Tiyatrosu)- 2007
Murtaza : Orhan Kemal - Ankara Devlet Tiyatrosu - 2002
Cengiz Han'ın Bisikleti : Refik Erduran - Ankara Devlet Tiyatrosu - 2001
Koltuk Düşkünü : Ivan Vazov - Ankara Devlet Tiyatrosu - 2001
Pazar Keyfi : (G. Mitchelle) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1994
Sakıncalı Piyade : (Uğur Mumcu) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1993
Yer Demir Gök Bakır : (Yaşar Kemal) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1993
Dünyadaki Oyuncaklar : (Metin Coşkun)([[Adem Atar] - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1992
Yolcu : (Nazım Hikmet) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1991
Ayak Takımı Aarasında : Maksim Gorki - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1990
Mefisto : (Klaus Mann) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1989
Yusuf ile Menofis : Nazım Hikmet - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1989
Sacco ile Vanzetti : (Howard Fast) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1988
Sonuncular : (Maksim Gorki) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1987
Zamlar Ban Karşı : (Yılmaz Onay) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1986
Bir Halk Düşmanı : (Henrik İbsen) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1985
Nafile Dünya : Oktay Arayıcı - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1985
Cesur Aslan ve Sevgi : (Ayşe Özgürmez)([[Yaşar Akın] - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1084
Bir Ceza Avukatının Anıları : (Faruk Eren) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1084
Bir Şehnaz Oyun : Turgut Özakman - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1984
Misafir : (Bilgesu Erenus - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1984
Mızıkçı : (Ahmet Önel) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1983
Taziye : (Murathan Mungan) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1983
Galile'nin Yaşamı : (Bertolt Brecht) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1983
Ayının Fendi Avcıyı Yendi : Muharrem Buhara - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1982
Rüyadaki Oyuncaklar : Metin CoşkunAdem Atar - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1982
Resimli Osmanlı Tarihi : Turgut Özakman - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1982
Küçük Adam Ne Oldu Sana : (Hans Fallada) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1981
Rumuz Goncagül : (Oktay Arayıcı) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1981
Sihirli Giysi : (Adem Atar) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1981

Filmografi

Ayrılık (oyun) : Behiç Ak - Ankara Sanat Tiyatrosu - 2002

Filmografi

Şeytani Racim 2013
Beni Böyle Sev 2013
Çakallarla Dans 2:Hastasıyız Dede 2012
Muhteşem Yüzyıl 2012
Labirent 2011
Babam İçin 2011
Canım Babam 2011
Devrimden Sonra 2011
Aşk Geliyorum Demez 2008
Devrim Arabaları 2008
Kavak Yelleri 2007
İlk Aşk 2006
Hayat Bilgisi 2003
Yılan Hikayesi 1999
Kurtuluş 1996
Ziller 1994
Hoşçakal Umut 1993,

profil
Bu Habere Toplamda 0 Yorum Yapıldı
Altan Gördüm De Kansere Yakalandı - Altan Gördüm Kimdir Filmleri Boyu

Altan Gördüm de Kansere Yakalandı - Altan Gördüm Kimdir Filmleri Boyu

İki yıl önce göğüs kanserine yakalanan ve hastalığı yenen Vahide Gördüm'ün eski eşi Altan Gördüm de, kansere yakalandı.

Altan Gördüm'ün sol göz kapağında çıkan et beni görünümlü kiste yapılan ilk tetkikler sonunda cilt kanseri teşhisi konuldu. Bu sabah ameliyat edilen Gördüm " Bu sabah bir ameliyat oldum. Şu anda hastanedeyim. Kısa bir süre sonra taburcu olacağım. Erken teşhis olduğu için kısa sürede her şey yoluna girecek inşallah" dedi.


Altan Gördüm

Altan Gördüm (d. Adana, 1 Aralık 1958), Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.
1978 yılında, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne girdi. 1979-1980 sezonunda Ankara Sanat Tiyatrosu'nun kurslarına katıldı. 1995-1996 sezonuna kadar, AST'de, oyuncu, yönetmen, yönetici ve eğitmen olarak görev yaptı. 1996-2000 yılları arasında özel nedenlerden dolayı, İzmir'de yaşadı. 2000 yılında Devlet Tiyatrosu'ndan aldığı davetle, yetişmiş sanatçı kontenjanından, Ankara Devlet Tiyatrosu kadrosuna katıldı. Ankara Sanat Tiyatrosu'ndaki pek çok oyunda rol aldı. Sesli ve görüntülü olmak üzere televizyon çalışmalarını sürdürmekte. Kendisi gibi tiyatro sanatçısı olan Vahide Perçin'le evli olan Gördüm, 2013 senesinde eşi ile boşanmıştır. 1994 doğumlu Alize isminde bir kızları var. Altan Gördüm, Hayat Bilgisi dizisinde Panzer Emin Hoca karakterine, Kavak Yelleri dizisinde Kamil karakterine hayat verdi. Son olarak 2011 yılında yayınlanan Canım Babam dizisinde rol almıştır.

Rol aldığı oyunlar

Kızıl Ötesi Aydınlık : Cihan Canova - 2013
Her Şeye Rağmen Elele : Refik Erduran - (Ankara Devlet Tiyatrosu)- 2007
Murtaza : Orhan Kemal - Ankara Devlet Tiyatrosu - 2002
Cengiz Han'ın Bisikleti : Refik Erduran - Ankara Devlet Tiyatrosu - 2001
Koltuk Düşkünü : Ivan Vazov - Ankara Devlet Tiyatrosu - 2001
Pazar Keyfi : (G. Mitchelle) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1994
Sakıncalı Piyade : (Uğur Mumcu) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1993
Yer Demir Gök Bakır : (Yaşar Kemal) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1993
Dünyadaki Oyuncaklar : (Metin Coşkun)([[Adem Atar] - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1992
Yolcu : (Nazım Hikmet) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1991
Ayak Takımı Aarasında : Maksim Gorki - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1990
Mefisto : (Klaus Mann) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1989
Yusuf ile Menofis : Nazım Hikmet - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1989
Sacco ile Vanzetti : (Howard Fast) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1988
Sonuncular : (Maksim Gorki) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1987
Zamlar Ban Karşı : (Yılmaz Onay) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1986
Bir Halk Düşmanı : (Henrik İbsen) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1985
Nafile Dünya : Oktay Arayıcı - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1985
Cesur Aslan ve Sevgi : (Ayşe Özgürmez)([[Yaşar Akın] - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1084
Bir Ceza Avukatının Anıları : (Faruk Eren) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1084
Bir Şehnaz Oyun : Turgut Özakman - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1984
Misafir : (Bilgesu Erenus - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1984
Mızıkçı : (Ahmet Önel) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1983
Taziye : (Murathan Mungan) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1983
Galile'nin Yaşamı : (Bertolt Brecht) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1983
Ayının Fendi Avcıyı Yendi : Muharrem Buhara - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1982
Rüyadaki Oyuncaklar : Metin CoşkunAdem Atar - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1982
Resimli Osmanlı Tarihi : Turgut Özakman - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1982
Küçük Adam Ne Oldu Sana : (Hans Fallada) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1981
Rumuz Goncagül : (Oktay Arayıcı) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1981
Sihirli Giysi : (Adem Atar) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1981

Filmografi

Ayrılık (oyun) : Behiç Ak - Ankara Sanat Tiyatrosu - 2002

Filmografi

Şeytani Racim 2013
Beni Böyle Sev 2013
Çakallarla Dans 2:Hastasıyız Dede 2012
Muhteşem Yüzyıl 2012
Labirent 2011
Babam İçin 2011
Canım Babam 2011
Devrimden Sonra 2011
Aşk Geliyorum Demez 2008
Devrim Arabaları 2008
Kavak Yelleri 2007
İlk Aşk 2006
Hayat Bilgisi 2003
Yılan Hikayesi 1999
Kurtuluş 1996
Ziller 1994
Hoşçakal Umut 1993,

PAYLAŞ:
Tarih 21 Kasım 2013 / 16:33
Yorumlar 0 Yorum Yapıldı
Paylaş
1 Önceki Haber Ak Parti Belediye Başkan Adayları Ne Zaman Açıklanacak 2014 Listesi 1 Sonraki Haber Kurtlar Vadisi Pusu 205. Bölüm Fragmanı İzle (Tüm Fragmanları)
Hata Bildirim
Kapat
Aşağıdaki formu kullanarak bize Haberfx hakkındaki görüş ve önerilerinizi iletebilirsiniz.
Yandex.Metrica
Hata Bildirim
Kapat
Aşağıdaki formu kullanarak bize Haberfx hakkındaki görüş ve önerilerinizi iletebilirsiniz.